Προς: Εφημερίδα Αμαρυσία

Αγαπητε κ Μπεθάνη,

Σας ευχαριστούμε για τις ευχες και τις φωτογραφίες απο τη συγκεντρωση μας , στην οποια ειχατε την καλωσύνη να ελθετε.

Θα είχαμε ομως να παρατηρήσουμε οτι το αρθρο "κάθε αρχή και δύσκολη" της Αμαρυσίας, δεν αποτυπώνει το κλίμα τής συγκέντρωσης που αντικειμενικά ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση κατοίκων που πραγματοποιηθηκε στόν Αγ. Θωμα με περί τους 250 παριστάμενους.

Το γεγονός οτι κάποιοι θεώρησαν καλό να προσπαθήσουν να εμποδίσουν την πρόοδο της συζήτησης (πράγμα πού και σείς καταδικάζετε) δεν αλλοιώνει το γεγονός οτι τελικά οι κάτοικοι του Αγ. Θωμα μίλησαν , και τα προβλήματα της περιοχής κατεγράφησαν , η δε συγκέντρωση εληξε με γενική ικανοποίηση των παρισταμένων και με αθρόες εγγραφές στό Σύλλογο.

Η φράση "Αρκετοί από τους κατοίκους άρχισαν να αποχωρούν απογοητευμένοι από το «βάλτωμα» της κουβέντας μέσα σε προσωπικές αντεγκλήσεις και αιχμές", που γράφετε, δίνει τήν εντύπωση μαζικών αποχωρήσεων και ... χάβρας, ενω ούτε το ένα ούτε το άλλο συνέβη.

Αντίθετα η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλά πλαίσια για τα ... Νεοελληνικά δεδομένα.

Δεδομένου δε του γεγονότος οτι η συνάντηση άρχισε στίς 9μμ , ήταν φυσιολογικό κάποιοι να αποχωρήσουν λίγο πρίν τη λήξη της, όπως συμβαίνει πάντα (πολλοί θεώρησαν καλό νά κάνουν και νόημα στην επιτροπή δείχνοντας το ρολόι τους )

Τέλος η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο νομίζουμε οτι θα έπρεπε να είναι η φωτογραφία του κόσμου πού γέμισε τις κερκίδες και οχι η φωτογραφία της Διοικούσας Επιτροπής της οποίας τά μέλη ούτε γνωστά ειναι , ούτε επιδιώκουν να ... γίνουν!

Με εκτιμηση

Ακης Καραιωσηφιδης
Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής τού Συλλόγου