Αγαπητοί φίλοι.

Σας γράφω για να σας συγχαρώ για την πρωτοβουλία σας για την ίδρυση του Συλλόγου, και να σας στείλω τις παρακάτω απόψεις μου:

  1. Η καλύτερη υπηρεσία που θα είχα να προσφέρω στον τόπο μου, αν ήμουν στη θέση της τελευταίας προέδρου του πρώην Συλλόγου, θα ήταν να αγκαλιάσω το καινούριο ξεκίνημα, και να το βοηθήσω να προκόψει. Μ' αυτό τον τρόπο θα έδειχνα ότι ενδιαφέρομαι πραγματικά για την πρόοδο της περιοχής μου, και θα αρνιόμουν να παριστάνω τον πρόεδρο σε ένα σύλλογο που δεν υπάρχει ούτε ουσιαστικά, αλλά ούτε και τυπικά (νομικά) αφού δεν έκανε στην ώρα του τις προβλεπόμενες από το καταστατικό αρχαιρεσίες. Ένας και μόνο Σύλλογος, επομένως.
  2. Δε μου αρέσει το "εξωραϊστικός" και προτείνω στη θέση του το "Σύλλογος Πολιτών" που είναι ευρύτερο, αφού θα μας απασχολήσουν και άλλα ζητήματα στο μέλλον, και όχι μόνο αυτά του εξωραϊσμού της περιοχής.
  3. Το εν όψει των Δημοτικών Εκλογών κάλεσμά σας προκάλεσε κάποιες δεύτερες σκέψεις στους καχύποπτους. Εύχομαι να μη δικαιωθούν οι ανησυχίες τους. Είναι σημαντικό να μην υποκινείται από καμιά παράταξη ο Σύλλογος.


Με εκτίμηση και ευχές για επιτυχίες
Κωστής Χατζηφωτεινός